TL;DR: Вземете доживотен абонамент за Babbel в разпродажба само за $139,97 (рег. $599)

...
TL;DR: Вземете доживотен абонамент за Babbel в разпродажба само за $139,97 (рег. $599)
Коментари Харесай

Най-ниската цена досега! Доживотният достъп до Babbel е само $140 тази седмица

TL;DR:  Вземете доживотен абонамент за Babbel в ликвидация единствено за $139,97 (рег. $599) до 2 април. Това е най-ниската цена, която предлагаме в миналото сте виждали за курсове на 14 езика!

Пътешественици по света, слушайте! Най-добрият метод да разширите своите завършения по света е да знаете част от езика, който се приказва във вашите дестинации, а Babbel е един от най-лесните и занимателни способи да го извършите. Защо споделяме това тъкмо в този момент? Тъй като сега се продава пожизнен абонамент на най-ниската цена, която в миналото сме виждали!

Обичайната цена на договорката е $199,99 (по-малко от $599 MSRP), само че е единствено $139,97 до 2 април! Не виждаме тази цена да се появява постоянно, тъй че не забравяйте да я вземете в този момент, в случай че проявявате интерес.

Babbel предлага инструкции на 14 международни езика и ще получите безграничен достъп до всички тях с опцията да превключвате напред и обратно когато и да е. Можете да изучавате френски за лятното си пътешестване до Париж, италиански...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР